Hej! Jako iż dzisiaj jest u mnie odpust odpust i pokupowałem trochę żarcia, to postanowiłem, że "zaspamię" aw tym oto zdjęciem
Mam nadzieję, że zrobiłem wam smaka
Ktoś jeszcze chciałby się pochwalić swoimi zdobyczami? (pewnie część miała już wcześniej, więc zdjęć nie będzie)
Członek Stowarzyszenia Obrońców Map i honorowy mapmaker Brazzers - portalu z niegrzecznymi mapami.
Save oreo!
Boze Swiety, miej litosc nad nami Tilgo. Nie mow mi o odpuscie, gdy w komorze slodka pustka :<
One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
O ile mnie pamięć nie myli, to dzisiaj jest Święto Wojska Polskiego i kościelne święto Wniebowstąpienia NMP. Odpust natomiast każda parafia ma wtedy, kiedy jest święto jej patrona...
Tak czy siak, ja się dzisiaj z domu nie ruszam. Bless ya.
Btw. Tego zdjęcia to większego nie miałeś? :P
Life is complex: it has both real and imaginary components.
Ja też miałem dzisiaj odpust.
Ale słodyczy z odpustów nie lubię, bo są cholernie słodkie. Poza tym w ogóle nie przepadam za kramami. I wracając z kościoła nie da się samochodem przejechać, bo ludzie ci włażą przed maskę...
W mojej parafii też był dzisiaj odpust. Co prawda jesteśmy pod wezwaniem św. Szymona i Judy Tadeusza, ale oprócz tego jest obraz Matki Bożej Wniebowziętej i mamy przez to odpust dwa razy do roku.
Nic nie kupiłem. Słodyczami i zabawkami ze straganów przestałem się ekscytować już parę lat temu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum