Pomógł: 6 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 512 Skąd: Z Marsa
Wysłany: 2009-09-13, 14:32 Co lubicie jeść?
Wiem że więksość odpowiedzi będzie:Pizza,Hamburger,Frytki itp.,ale ja jestem orginalny... Najbardziej lubię jeść bób!Myślicie że dziwak ze mnie??? To się nie mylicie. Nie lubię pizzy,sera,Hamburgera. Dlaczego Nie wiem,wiem że żygam na ich widok
http://adf.ly/3NYhb
Zarabiaj do 2000$ miesięcznie w internecie na FireCash.org!
A ja lubię owoce,warzywka i do tego mięsko. Jakaś kiełbaska,szynka, żeberka czy udka z kurczaka.Za fast foodami nie przepadam, chyba że mam zrobi w domu frytki z prawdziwych swojskich ziemniaków.
..lubię czasami fast food-y, ale dużo bardziej tradycyjną kuchnię : gulasz, flaczki, fasolkę po bretońsku, placki, ruskie pierogi, leczo, żołnierską grochówkę
pajdę chleba i kiełbasę
z mięs - przez jakiś czas nie jadłem wołowiny, z wiadomych względów, ale już mi przeszło.. kurczak średnio, bardziej świnka..
dzięki moim siostrzyczkom nie jadam mięsa...
poza tym nie cierpię pizzy. i hamburgerów, frytek, chipsów, i ogólnie tych wszystkich śmieci...
bób uwielbiam. i tortillę (bez mięsa). i w ogóle warzywa, owoce itp. itd...
Aby zapanować nad człowiekiem, trzeba sprawić by zaczął się bać...
Pomógł: 6 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 512 Skąd: Z Marsa
Wysłany: 2009-09-14, 18:03
Sandra napisał/a:
dzięki moim siostrzyczkom nie jadam mięsa...
poza tym nie cierpię pizzy. i hamburgerów, frytek, chipsów, i ogólnie tych wszystkich śmieci...
bób uwielbiam. i tortillę (bez mięsa). i w ogóle warzywa, owoce itp. itd...
mój typ,nie licząc mięsa.Bób to moje ulubione jedzenie.Z fast foodów lubię tylko frytki,na widok i zapach pizzy żygam,kocham mięso.Lubię warzywa i owoce.
http://adf.ly/3NYhb
Zarabiaj do 2000$ miesięcznie w internecie na FireCash.org!
cuprumik [Usunięty]
Wysłany: 2009-09-14, 19:46
Bób?! Chryste... Już pitagorejczycy wiedzieli, że tego się nie je!
Ja to praktycznie lubię wszystko...
Z tych szybkich to różne hamburgery, Pizze, Kebaby, Frytki (tylko kiedy sam sobie je zrobię z własnych pyr, które rosną u mnie na polu). Podobnie jak bartman też wolę normalne potrawy takie jak: Flaczki, fasola po bretońsku, różne zupy ze szczególnym nastawieniem na fasolową.
Do tego: Drób, Wołowina, Wieprzowina...
Zaskoczę was, bo od czasy do czasu lubię też zjeść kanapkę ze smalcem i cebulą.
Warzywa i owoce też, ma się rozumieć.
Hallelujach Siostro ja też nie jadłem mięsa przez jakies 2,5 roku ale teraz rodzice mnie trochę zmuszają...
Nie ma to jak rytki z włąsnych ziemniaków Ja lubię tylko z fast foodów frytki i megadługie zapiekanki za 3.50 A tak to również owoce, banan, jagody, grejfruty i uwaga cytryna . Jeszcze czasem lubię sobie zjeśc taki rosołęk warzywny
To jest metal generale \m/
-Przecież trole nie istnieją!
-Tak? To jak wyjaśnisz martwe jednorożce?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum