Ekipa Ubisoftu zapowiedziała, że pracuje nad remakiem naszego poczciwego Heroesa. Udostępnili kilka screenów i urywki gameplayu, główna zmiana to grafika w 3D. Jak myślicie czy sukces będzie powtórzony, czy też będzie wtopa. Do dyskusji załączam stronę na Steam - https://store.steampowered.com/app/3809850/Heroes_of_Might_and_Magic_III_Remake/
Zapoznałem się z materiałem i opinią kilku ludzi którzy mieli okazję kilka miesięcy temu ograć tę grę.
Zwykły skok na kasę. To wygląda jak AI slop i to najniższego Sortu.
Wygląda jak te gierki androidowe, które wyświetlają się w reklamach. Jechanie na nostalgii, bo po za nazwą i przeniesieniem fabuły Heroes III Remake nie ma nic wspólnego z tą częścią gry. Twórcy mówią, że remake będzie obsługiwał stare formaty map, a także mody(!?!). Nawet nie wiem czy będę chciał się o tym przekonać, ruszanie takiego tytułu to zwykły skok na kasę na nieświadomych klientów.
Kiepsko to wygląda. Remake Gothica wzbudził raczej pozytywne odczucia, a ten Remake nie ma szans przyciągnąć nowych graczy, a starzy fani marudziliby nawet jakby produkcja wyglądał nieźle, a tutaj jest znacznie gorzej niż nieźle.
Jak dla mnie to co dotychczas zobaczylismy wygląda poprostu tragicznie i jest to zwykly skok na kase i plucie w twarz fanów trójki. Na dodatek niskim kosztem bo mogą czesc bazy wziać z olden ery
Mama mnie pyta czy wierze w Boga?
Mamo odpowiedz, czy Bóg wierzy we mnie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum