Pomógł: 28 razy Wiek: 5 Dołączył: 15 Mar 2014 Posty: 1052 Skąd: z groty mbehemociej
Wysłany: 2026-07-01, 15:30 Streamy z map konkursowych 2026
W tym temacie możecie udostępniać linki do streamów i VOD-ów z rozgrywek na konkursowych mapach, a także informować z wyprzedzeniem o planowanych transmisjach
Ponieważ ochłodziło się i chwilowo nie nękają nas upały, mogę streamka zaczynać wcześniej.
Myślę, że godz. 20 będzie ok.
VOD wygasa mi chyba po 7-8 dniach, więc planuję też porobić skróty z bieżącej rozgrywki - mapka jest tego warta.
Ponieważ MP wkroczyły w kolejną fazę i jest wiele ciekawych gier do oglądania - nie jestem w stanie określić, kiedy będę streamować ogrywanie mapek konkursowych. Będę starała się wybierać godziny, w których nie odbywają się interesujące mnie gry z tego turnieju.
[ Dodano: 2026-07-17, 20:51 ]
Ostatnie 3 skróty z ogrywania mapy "Dwa brzegi"
[ Dodano: 2026-07-17, 20:54 ]
Miałam jako drugą ogrywać mapę "Marzenie Tamerlana", ale przyda mi się chwila przerwy od długich map.
Dzisiaj zaczynam "Vampire Story.
[ Dodano: 2026-07-20, 11:59 ]
Po kilku godzinach grania "Vampire Story" zdecydowałam o odłożeniu tej mapki "na półkę". Chyba muszę się cofnąć w rozgrywce do momentu zajęcia nekro. Ale nie teraz.
Dzisiaj około godz. 20 zaczynam mapkę, która wydaje mi się ciekawsza - "Marzenie Tamerlana".
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum