Witam wszystkich.
Widzę, że mnie zajeiście ciekawe dyskusje na forum ominęły... No po prostu Prawo Murphiego. Siedziałem lata, nic się prawie nie działo, ledwo chwilę mnie nie było a tu forum ożyło...
Powodzenia wszystkim w testowaniu nowych mapek! Nad moją w tym rok nikt nie bdzie się musiał męczyć. Mam parę w różnej fazie zaawansowania, ale nie było jakoś kiedy przysiąść, żeby choć jedną skończyć.
Pomógł: 27 razy Wiek: 5 Dołączył: 15 Mar 2014 Posty: 1050 Skąd: z groty mbehemociej
Wysłany: 2026-07-07, 18:21
agradek napisał/a:
Witam wszystkich.
Widzę, że mnie zajeiście ciekawe dyskusje na forum ominęły... No po prostu Prawo Murphiego. Siedziałem lata, nic się prawie nie działo, ledwo chwilę mnie nie było a tu forum ożyło...
Powodzenia wszystkim w testowaniu nowych mapek! Nad moją w tym rok nikt nie bdzie się musiał męczyć. Mam parę w różnej fazie zaawansowania, ale nie było jakoś kiedy przysiąść, żeby choć jedną skończyć.
ale recenzować mapki będziesz? witamy.
[ Dodano: 2026-07-09, 19:32 ]
przypominam o predykcjach - dziś jest ostatni dzień na wytypowanie top3 map konkursu!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum