Koledze Ponczkowi czasem głos zanika.
O której ten stream dzisiejszy się zaczyna?
I miejsce w MapMaker AW'23/24 ( "Gniezno 1295")
II miejsce w MapMaker AW '22 ("Arpad - zajęcie ojczyzny").
III miejsce w MapMaker AW '19 ("Bolesław Krzywousty").
Wszystkie moje mapy:
https://www.heroes3.eu/do...thor=michal1410
Pomógł: 26 razy Wiek: 101 Dołączył: 15 Mar 2014 Posty: 979 Skąd: z groty mbehemociej
Wysłany: 2025-07-03, 18:12
michal1410 napisał/a:
Koledze Ponczkowi czasem głos zanika.
zwykle fragmenty voda są wyciszane przez muzykę w tle, jeśli jest z prawami autorskimi, ale w tym przypadku chyba wszystko było w porządku. tylko na początku streama ponczek był po prostu wyciszony, bo zapomniał włączyć mikro xd
michal1410 napisał/a:
O której ten stream dzisiejszy się zaczyna?
dokładna godzina nieznana, ale około godziny 19:30 powinien być
Uwaga, Nagi content +18 <<< wchodzisz na własną odpowiedzialność.
Koledzy streamerzy, co będzie robione po Loynisie?
Nieśmiało podsunę pomysł zrobienia jakiejś niezobowiązującej listy z waszymi planami.
I miejsce w MapMaker AW'23/24 ( "Gniezno 1295")
II miejsce w MapMaker AW '22 ("Arpad - zajęcie ojczyzny").
III miejsce w MapMaker AW '19 ("Bolesław Krzywousty").
Wszystkie moje mapy:
https://www.heroes3.eu/do...thor=michal1410
Pomógł: 26 razy Wiek: 101 Dołączył: 15 Mar 2014 Posty: 979 Skąd: z groty mbehemociej
Wysłany: Wczoraj 14:23
Koledzy (i koleżanki) streamerzy grają to, na co mają ochotę, bez planów. Czasem po jakiejś większej mapie przychodzi ochota na coś mniejszego, i vice versa. Ze swojej strony mogę zapewnić, że kiedy zacznie być ogrywana nowa mapa, to pojawi się tutaj odpowiednia informacja
[ Dodano: 2025-07-19, 17:04 ]
Możliwe że dziś o 18 Bulbet i Ponczek zagrają przeciwko sobie mapę Barbatos' Passage.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum