Jestem bardzo ciekawy tego patcha. Jak rozwiążą problem różnicą w poruszaniu się, lub chodziarz by innego traktowania chodzenia po wodzie i co zrobią z ewidentnymi błędami takimi jak – mając kilkanaście jednostek strzelających i feniksa można pokonać setki ogrów szamanów?
co zrobią z ewidentnymi błędami takimi jak – mając kilkanaście jednostek strzelających i feniksa można pokonać setki ogrów szamanów?
Ale o co chodzi? Jakiś patch to zmienił?
Miejsca w turnieju MapMaker
I : 2025 ("Ardeny 1944"), 2023/24 ( "Gniezno 1295")
II : 2022 ("Arpad - zajęcie ojczyzny")
III : 2019 ("Bolesław Krzywousty")
Wszystkie moje mapy:
https://www.heroes3.eu/do...thor=michal1410
Jasne, i to z pięknym herosowym kalendarzem w tle :) Jestem ciekaw czy będę w stanie rozpoznać autorów po samych mapach. No i może znów uda się przyciągnąć jakichś pvpowców do obadania mapek :)
Pomógł: 26 razy Wiek: 102 Dołączył: 15 Mar 2014 Posty: 1004 Skąd: z groty mbehemociej
Wysłany: 2025-06-16, 21:29
Bulbet napisał/a:
Jasne, i to z pięknym herosowym kalendarzem w tle :) Jestem ciekaw czy będę w stanie rozpoznać autorów po samych mapach. No i może znów uda się przyciągnąć jakichś pvpowców do obadania mapek :)
Dałbym serduszko, gdyby się dało wlepić reakcję dla posta. Fajnie by jeszcze było, jakby agradek się na nas nie wypiął w tym roku i zaszczycił nas swoimi recenzjami
Uwaga, Nagi content +18 <<< wchodzisz na własną odpowiedzialność.
Zauważyłem że można Aktualizować swoje mapki. Do zakończenia 1 etapu....
Parę fajnych mapek już jest. Jakby agradek nie chciał recenzować to mogę go zastąpić.
Pomógł: 26 razy Wiek: 102 Dołączył: 15 Mar 2014 Posty: 1004 Skąd: z groty mbehemociej
Wysłany: 2025-06-17, 17:17
lordX napisał/a:
Zauważyłem że można Aktualizować swoje mapki. Do zakończenia 1 etapu.....
czyli tak jak zawsze xd
lordX napisał/a:
Parę fajnych mapek już jest. Jakby agradek nie chciał recenzować to mogę go zastąpić.
nikt nikogo nie musi zastępować. zachęcam wszystkich do grania i recenzowania, byleby to były dobrze uargumentowane recenzje im więcej dobrych recenzji, tym lepiej.
Wysłany: 2025-06-18, 03:27
agradek napisał/a:
Begrezen napisał/a:
Fajnie by jeszcze było, jakby agradek się na nas nie wypiął w tym roku i zaszczycił nas swoimi recenzjami
Ale chyba, żeby był większy ruch tylko, bo coś słyszałem, że nie przepada się tu za ścianami tekstu - ani na mapach ani na forum
to źle słyszałeś. przecież sam często daję ścianę tekstu jako recenzję natomiast ściany tekstu na mapie to już inna sprawa, jeśli na start otrzymujemy nie jedną a kilka ścian tekstu i w kolejnych dniach gry jeszcze więcej, to nie dziwota, że większość graczy nie będzie tego nawet próbować czytać
Jak oceniam mapy
- Pomysł na rozgrywkę 1pk.
- Kartografia ( przynajmniej na poziomie generatora ) 1pk.
- Regulowany poziom trudności ( puszki i zdarzenia w zamkach ) 1pk.
- Grywalność 2pk.
Ps. Coś czuje że łatwo odgadniecie czyje mapy są moje XD.....
Super!
Jak długo będą dostępne streamy ?
Pytam, bo w lipcu będę 3 tygodnie na urlopie (odwyk od komputera), a chciałbym wszystkie obejrzeć.
Miejsca w turnieju MapMaker
I : 2025 ("Ardeny 1944"), 2023/24 ( "Gniezno 1295")
II : 2022 ("Arpad - zajęcie ojczyzny")
III : 2019 ("Bolesław Krzywousty")
Wszystkie moje mapy:
https://www.heroes3.eu/do...thor=michal1410
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum