Akademia Wojny - Portal Heroes of Might and Magic III

Odpowiedz do tematu
Czy można zrestartować jakoś całą kampanię?
Autor Wiadomość
FluttershyIsNOT 
aDoormat

Wysłany: 2025-01-10, 12:25   Czy można zrestartować jakoś całą kampanię?

Ogólnie chodzi o to, że to jedna z kampanii gdzie niektóre przedmioty przenosi się na następne mapy i oczywiście z pierwszej mapki nie wziąłem jednego, a już jestem na trzeciej i nie mam zapisu z 1 :-/
Czy można zrestartować jakoś bieżącą kampanię? Jak nie to mam inne pytanie zastępcze: czy do czegoś potrzebne będą itemy przenoszone z mapy na mapę (elementy zestawu) w kampanii "forged in fire" czy też może mogę to sobie odpuścić?

Begrezen 
ostatnia ostoja AW

Wysłany: 2025-01-10, 14:04   

nie są potrzebne, ale bez nich będzie ci się trochę trudniej grało. są potrzebne do misji 4, ale nie masz tam limitu czasowego, więc będziesz mógł sobie śmigać po studnię jak zabraknie many. a że mapka jest ogromna i gra się jednym bohaterem, to takich rundek będziesz musiał wykonywać bardzo wiele :-D
a kampanię oczywiście można zrestartować, w czym problem? odpalasz od nowa misje nr 1 i sobie grasz zdobywając wszystko, jak ci nie szkoda czasu :-P

Uwaga, Nagi content +18 <<< wchodzisz na własną odpowiedzialność.

FluttershyIsNOT 
aDoormat

Wysłany: 2025-01-10, 15:02   

tak ale jak odpalę od nowa to nie będę miał zaliczonych tych ukończonych wcześniej kampanii. W sumie od biedy mógłbym te ukończone kampanie chyba kodem po prostu ukończyć? Nie wiem w sumie czy kody działają na Horn of the Abbys

Begrezen 
ostatnia ostoja AW

Wysłany: 2025-01-11, 00:39   

do czego ci potrzebne zaliczenie poprzednich kampanii? to nie sod czy inne ab, gdzie odblokowuje się kampanie, na hota masz je wszystkie od razu dostępne.
nie zdobędziesz artefaktów, jeśli nie powtórzysz misji. a to, czy je zdobędziesz "legalnie" czy przejdziesz sobie mapę na kodach, to już twoja decyzja

Uwaga, Nagi content +18 <<< wchodzisz na własną odpowiedzialność.

FluttershyIsNOT 
aDoormat

Wysłany: 2025-01-11, 16:06   

aaa w sumie tak

Odpowiedz do tematu
Skocz do: