Akademia Wojny - Portal Heroes of Might and Magic III

Konkurs MapMaker AW zakończony! Zobacz podsumowanie
Odpowiedz do tematu
Błąd zapisu w grze online Win10
Autor Wiadomość
vicvyvial

Wysłany: 2024-08-07, 21:46   Błąd zapisu w grze online Win10

Cześć, próbowałem dzisiaj zagrać z dziewczyną w heroesy 3 przez GameRanger. Nigdy nie było z tym większych problemów od kiedy pobraliśmy oboje Heroes33.exe (nazwa zmieniona na Heroes3.exe). Nagle bez żadnych zmian gra twierdzi, że brakuje jej dwóch plików. Niemożliwym jest żeby nagle zniknęły, ponieważ gramy tak od co najmniej roku i nigdy tego błędu nie widziałem. Po kliknięciu start pojawia się u mnie (hosta) okienko "Nie można było zapisać gry jako "RMT<s0SC.BIN". A potem Wystąpił błąd podczas próby otwarcia pliku .\DATA\RMT<s0SC.BIN! Sprawdziłem i faktycznie w Data takich plików nie ma, ale i nigdy ich nie było. Zrobiłem reinstall, restart komputera, kolejny reinstall.. Pobieranie na nowo heroes33.exe i nic. Macie pomysł dlaczego nagle po tygodniu nie korzystania z komputerów grze brakuje pliku, którego nigdy nie było i działało? Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam:)

Widziałem podobny watek z 2011, ale rozwiązanie z niego nie działa

Begrezen 
ostatnia ostoja AW

Wysłany: 2024-08-08, 01:40   

Paaanie, przez GameRanger to się grało w 2011 roku. Teraz to dwa kliknięcia i się logujesz w lobby, zakładasz grę i grasz z kim chcesz. Wystarczy pobrać dodatek hota z hd modem.
https://h3hota.com/en/download
https://www.heroes3.eu/po...-przez-internet

Uwaga, Nagi content +18 <<< wchodzisz na własną odpowiedzialność.

Odpowiedz do tematu
Skocz do: