Wysłany: 2024-08-07, 21:46 Błąd zapisu w grze online Win10
Cześć, próbowałem dzisiaj zagrać z dziewczyną w heroesy 3 przez GameRanger. Nigdy nie było z tym większych problemów od kiedy pobraliśmy oboje Heroes33.exe (nazwa zmieniona na Heroes3.exe). Nagle bez żadnych zmian gra twierdzi, że brakuje jej dwóch plików. Niemożliwym jest żeby nagle zniknęły, ponieważ gramy tak od co najmniej roku i nigdy tego błędu nie widziałem. Po kliknięciu start pojawia się u mnie (hosta) okienko "Nie można było zapisać gry jako "RMT<s0SC.BIN". A potem Wystąpił błąd podczas próby otwarcia pliku .\DATA\RMT<s0SC.BIN! Sprawdziłem i faktycznie w Data takich plików nie ma, ale i nigdy ich nie było. Zrobiłem reinstall, restart komputera, kolejny reinstall.. Pobieranie na nowo heroes33.exe i nic. Macie pomysł dlaczego nagle po tygodniu nie korzystania z komputerów grze brakuje pliku, którego nigdy nie było i działało? Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam:)
Widziałem podobny watek z 2011, ale rozwiązanie z niego nie działa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum