Jak większość z Was wie, Akademia Wojny współpracowała z Cenegą w związku z wydaniem gry King's Bounty: Nowe Światy.
Dostałem od przedstawiciela firmy propozycję dalszej współpracy, a raczej współpracy Waszej (Użytkowników) z Cenegą. Dokładnie chodzi o stworzenie oficjalnych map do Nowych Światów. Wiadomo, że są tu osoby, które robią mapki do HoMM, więc może znajdą się i takie, które zrobią coś do KB. To "coś" musi być naprawdę dobre, dopracowane i profesjonalnie wykonane.
W zamian Cenega oferuje pieniądze lub barter w grach.
Zainteresowani proszeni są o kontakt na adres: bartosz.jaroslawski@cenega.com
Pytania można zgłaszać w tym temacie, na wszystkie będę próbował otrzymać odpowiedź od Pana z Cenegi ;)
Czy mogą startować niepełnoletni? W jaki sposób były by przekazane pieniądze?
1. Z pewnością tak, każdy może spróbować swoich sił.
2. Jeśli dana osoba nie ma firmy lub nie posiada NIP-u, może być ciężko z przekazem pieniędzy, bo Cenega nie ma wtedy możliwości wystawienia faktury, a jako firma musi takowe coś wystawić. Osobiście ostatnio miałem z tym problem, również z Cenegą, dlatego zapłacili mi w grach, które np. można później sprzedać.
Te żarty nie są aż tak zabawne, jak uważasz, ale oferta ciekawa, może ktoś dla żartu przyjmie tą ofertę, ale na poważnie to mod usunąłby to (prędzej czy później)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum