Akademia Wojny - Portal Heroes of Might and Magic III

Aktualizacja Zbioru Map - Zobacz szczegóły
Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat «» Następny temat
Odtworzenie Grove
Autor Wiadomość
Wiwern



Dołączył: 31 Paź 2007
Posty: 24
Wysłany: 2009-12-24, 07:36   Odtworzenie Grove



Witamy!

Bez owijania w bawełnę - nadszedł czas, aby udostępnić wszystkim nasze wysiłki.
Od 8 maja 2009 roku, realizowany jest projekt odtworzenia miasta Grove. Pamiętacie projekt wskrzeszenia The Forge? Właśnie coś takiego...
Przywróciliśmy do życia miasto na bazie konceptu K1nga i jego zespołu. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy, iż miasto nad którym pracował, w końcu ujrzało światło dzienne. Prezentujemy pierwsze nowe miasto do Heroes of Might & Magic III stworzone przez fanów!
Strona miasta znajduje się TUTAJ . Na stronie znajdziecie dział download, z którego można pobrać mod podmieniający Cytadelę na Grove. Wraz do wydaniem WoGa 3.59 i możliwością dodania miasta, spróbujemy dodać Grove do gry jako kolejne miasto. Przed instalacją polecamy przeczytać instrukcję i zalecenia na stronie.

Uwaga! Jest to wersja BETA miasta, może zawierać niedociągnięcia i małe błędy. Brakuje biografii i specjalizacji bohaterów.
Od zainstalowania wszystkie mapy TRZEBA WoGifikować - inaczej miasto będzie działało błędnie!

Pozdrawiamy...

New Grove Team

Gameplay
SCREEN I
SCREEN II
SCREEN III
SCREEN IV
Ostatnio zmieniony przez Wiwern 2009-12-28, 13:08, w całości zmieniany 3 razy  
 
bartman 



Pomógł: 7 razy
Dołączył: 08 Kwi 2008
Posty: 1916
Wysłany: 2009-12-24, 08:26   

..screeny nieźle wyglądają.. może przekonam się w końcu do WoG-a

Fantasy.. better than life..?
 
Azure Dragon

Dołączył: 22 Gru 2009
Posty: 9
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-12-24, 15:01   

To miasto pachnie mi Warcraftem

This is KANAPKA!!!!
 
Leance 



Pomógł: 44 razy
Wiek: 27
Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 2684
Skąd: Warszawa / Lublin
Wysłany: 2009-12-24, 16:11   

Układ budowli oraz defensywność jednostek bardzo przypomina tą z cytadeli. Strasznie to wszystko wolne.
 
Daffodil 



Pomógł: 2 razy
Wiek: 24
Dołączył: 29 Lis 2009
Posty: 445
Wysłany: 2009-12-24, 19:05   

Niezłe miasto ;) . W końcu coś mnie pociąga do WoG'a . Miasto starannie zrobione,takie przeszycone magią. Nie podoba mi się jedynie Gildia Magów poziomu 3,powinna być na 5 poziomie.
 
 
Wiwern



Dołączył: 31 Paź 2007
Posty: 24
Wysłany: 2009-12-24, 19:12   

Niestety wiele nas ogranicza i nie możemy wielu rzeczy zrobić mimo chęci. Żeby miasto działało układ budynków musi być identyczny jak w podmienianym mieście (w tym wypadku Cytadeli). Podobnie jest w przypadku gildii magów. Musi być ona na 3 poziomie tak jak w Cytadeli. Gdybyśmy podmieniali Zamek to byłyby 4 poziomy a jak byśmy podmieniali Fortece było by ich aż 5.
Dziękuje za opinie :-)
 
Daffodil 



Pomógł: 2 razy
Wiek: 24
Dołączył: 29 Lis 2009
Posty: 445
Wysłany: 2009-12-24, 19:31   

Rozumiem was i wiem,że to trudne bo sam kiedyś próbowałem modyfikować gry,ale to jest kawał dobrej roboty. Życzę wam powodzenia w dalszych produkcjach i jeszcze żeby każda kolejna była jeszcze lepsza !
 
 
pgierula 
Chelsea Till I Die



Wiek: 26
Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 18
Skąd: Się Biorą Dzieci?
Wysłany: 2009-12-25, 17:37   

Czy miasto jest kompatybilne z polską wersją WOGa?? bo screeny widze po angielsku

...a ostatnim wrogiem, który zostanie pokonany, będzie śmierć...
 
 
Wiwern



Dołączył: 31 Paź 2007
Posty: 24
Wysłany: 2009-12-25, 20:50   

Jak najbardziej ;-) . Do wyboru są dwie wersje językowe. Polska i Angielska.
 
pgierula 
Chelsea Till I Die



Wiek: 26
Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 18
Skąd: Się Biorą Dzieci?
Wysłany: 2009-12-26, 19:04   

rozumiem że jest to tylko beta, bo w trakcie dzielenia jednostek, ba samego wybierania ich w mieście wyskakują mi errory, no ale gra działa, co do miasta to bomba :D

...a ostatnim wrogiem, który zostanie pokonany, będzie śmierć...
 
 
Wiwern



Dołączył: 31 Paź 2007
Posty: 24
Wysłany: 2009-12-26, 21:13   

A posiadasz zainstalowane Script Uptade? Zaleca się by go nie było. Powoduje tylko błędy.
 
pgierula 
Chelsea Till I Die



Wiek: 26
Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 18
Skąd: Się Biorą Dzieci?
Wysłany: 2009-12-27, 15:08   

Właśnie chodzi o to że nie mam :/

...a ostatnim wrogiem, który zostanie pokonany, będzie śmierć...
 
 
Wiwern



Dołączył: 31 Paź 2007
Posty: 24
Wysłany: 2009-12-27, 20:52   

A masz jakieś inne łatki lub mody zainstalowane?
Jeśli opisałbyś dokładnie te błędy bylibyśmy bardzo wdzięczni :-) .

EDIT:Jeśli kogoś nie przekonują screeny to zapraszam na pokazowy gameplay prosto z gry ;-)
Gameplay
 
Akolita 
AKO-Junior Admin



Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 556
Skąd: Głogów
Wysłany: 2009-12-30, 11:30   

Nie podoba mi się,słaba grafika tego miasta

na wschód od Konina Azja się zaczyna
 
j@kubek 
Brutalnie



Pomógł: 7 razy
Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 423
Wysłany: 2009-12-30, 13:18   

Miasto dobre, ciekawe jednostki, ogólnie b. dobrze i to pierwsze prawdziwe miasto w WoG-u :-)

To jest metal generale \m/
-Przecież trole nie istnieją!
-Tak? To jak wyjaśnisz martwe jednorożce?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Strona 1 z 4
Skocz do:  

Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group