Witam wszystkich. W Hirków trójkę gram od nie pamiętnym czasie. Swego czasu byłem nawet użytkownikiem kanału na IRC-u. Gram tylko na trójce.. Od jakiś trzech lat mam Ubuntu, wcześniej miałem na Windowsa 7 i grałem z WoGiem bez problemów i dość często. Postanowiłem jednak przejść na Linuxa i mam przerwę w graniu. W zasadzie zarejestrowałem bo postanowiłem sobie pograć, ale mam problemy techniczne.
Na pewno będę zaglądał tutaj także w innych tematach.
Cześć wszystkim. Chyba nie jest za późno, żeby się przywitać, zwłaszcza, że ostatnio często tu zaglądam. Założyłam konto ponad rok temu, ponieważ miałam problem z przejściem mapki.
W hirołsy zaczęłam grać około 20 lat temu, gdy podczas imprez rodzinnych wujek pozwalał mi grać na jego komputerze. Potem grałam na własnym kompie w trójke, a następnie porwała mnie piątka. I tak lubię piątkę, jednak to trójka jest moim numerem jeden. Dopiero w "dorosłym życiu" nauczyłam się jak na prawdę grać, poznawać mechanikę i uczyć się taktyki. Dużo korzystałam z wiedzy w Akademii Ogólnikowo jestem "niedzielnym" graczem, a raczej jesienno-zimowym. Choć podczas deszczowego lata, też lubię sobie pograć. Dodam, że nie przepadam za dodatkiem HOTA, ale będę musiała się przekonać, z tego względu, że większość map wrzucanych są właśnie w tej wersji. Pozdrawiam wszystkich graczy
Pomógł: 28 razy Wiek: 5 Dołączył: 15 Mar 2014 Posty: 1068 Skąd: z groty mbehemociej
Wysłany: 2026-07-02, 13:40
lateriser napisał/a:
Dodam, że nie przepadam za dodatkiem HOTA, ale będę musiała się przekonać, z tego względu, że większość map wrzucanych są właśnie w tej wersji.
Kwestia przyzwyczajenia. Pograsz trochę w hotę, a potem nie będziesz potrafiła się bez niej obejść - każdy przez to przechodził (nie licząc nielicznych, którzy się od niej odbili ) . Często ludzie nie zdają sobie sprawy, ile bugów było w standardowej grze i jak wiele z nich Hota naprawiła. A poza tym mamy oczywiście mnóstwo nowości i więcej contentu, co najważniejsze, spójnego z oryginałem. I to na bardzo wysokim poziomie wykonania, co przy fanowskim, "charytatywnym" projekcie, jest imponujące.
W każdym razie miło zobaczyć tutaj żywego użytkownika, a raczej użytkowniczkę. Witamy! Świeże mapki konkursowe czekają na oceny - są dwie nie w wersji HotA, więc nie musisz wychodzić ze strefy komfortu od razu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum