Na ten rok szykuje co najmniej 2 Nowe mapy.
Doczekacie się Finału projekt zomboid. Mam nadzieje że będzie lepszy niż przy 2 części.
Nie będę żałował wysokiego poziomu trudności....
Do mnie nagrody dotarły.
Są super! Wielkie dzięki!
1nagroda2025.jpg
Plik ściągnięto 3 raz(y) 334,12 KB
Miejsca w turnieju MapMaker
I : 2025 ("Ardeny 1944"), 2023/24 ( "Gniezno 1295")
II : 2022 ("Arpad - zajęcie ojczyzny")
III : 2019 ("Bolesław Krzywousty")
Wszystkie moje mapy:
https://www.heroes3.eu/do...thor=michal1410
Pomógł: 27 razy Wiek: 100 Dołączył: 15 Mar 2014 Posty: 1033 Skąd: z groty mbehemociej
Wysłany: 2026-02-05, 19:30
Tak, z tego co wiem nagrody zostały wysłane już do wszystkich, jeszcze tylko czekamy na update systemu do wgrywania map, by była możliwość wrzucania map w wersji 1.8 hota. Ponoć to kwestia kilku dni...
A co do samych nagród, zgadzam się, wyglądają pięknie. I nawet znalazło się miejsce dla mojej mapki na jednej ze stron kalendarza <3
Mam pewne zastrzeżenie do regulaminu, mianowicie jeżeli w drugim etapie konkursu umożliwia się umieszczanie swoich map konkursowych na innych stronach internetowych, to powinien być dodany punkt mówiący o umieszczaniu na tych stronach tylko oryginalnych map bez możliwości wprowadzania zmian.
Co do logo, to podoba mi się wybór fragmentu mapy na tło.
A tak na szybko, to by proponował drobne zmiany w napisach, żeby było:
MapMaker
2026
contest
AKADEMIA WOJNY
Można też dodać adres heroes2.eu na samym dole - jeśli to będzie zamieszczane na innych stronach.
Fajnie byłoby gdyby w ramce na górze pojawiło się:
HORN OF THE ABYSS
bo tak to ktoś może pomyśleć że ten dodatek nie jest akceptowany w konkursie.
Wszystkie moje mapy:
Pomógł: 27 razy Wiek: 100 Dołączył: 15 Mar 2014 Posty: 1033 Skąd: z groty mbehemociej
Wysłany: 2026-02-23, 01:52
michal1410 napisał/a:
Fajnie byłoby gdyby w ramce na górze pojawiło się:
HORN OF THE ABYSS
bo tak to ktoś może pomyśleć że ten dodatek nie jest akceptowany w konkursie.
ahhh, to nieszczęsne "logo" strony wolałbym jednak, żeby to co jest na grafice było spójne z tym co na stronie. może dodałbym gdzieś symbol hota, czyli róg otchłani, ale to by mogło sugerować, że wspiera nas oficjalnie sam zespół hota, co ofc nie ma miejsca. myśle, że jeśli ktoś jest mapmakerem i się zainteresuje inicjatywą, to doczyta, że mapy hota są akcpetowane
dodałem jeszcze datę trwania etapu1 oraz link do strony i "wspierają nas" zmieniłem na "support us", żeby już tak nie mieszać tych języków...
A z takim lekko zmodyfikowanym logo strony nie byłoby lepiej ?
tło1c.png
Plik ściągnięto 0 raz(y) 651,71 KB
Wszystkie moje mapy:
Wysłany: 2026-02-23, 17:41
lepiej byłoby zastąpić hotą ten napis armageddons blade, bo o ten dodatek nikt nie pytał, a nie ma co mnożyć tych napisów, bo się robi mniej czytelnie. zapytam jeszcze mbeha czy jest opcja na podmianę tego logo...
Na zmianę na stronie portalu, to wątpię żeby mbeh poszedł. Z resztę chyba słusznie, bo "Akademia Wojny" wersję HotA ledwie zauważa. Po za tym na pewno nie ma czasu, żeby wyedytować to logo profesjonalnie. No ale na jakąś chałupniczą podmiankę na ogłoszeniu o MapMekerze, to powinien się zgodzić.
A przy okazji. Na tym tle z mapki to jakiegoś filtru tłumiącego kolory użyłeś?
tło1d.png
Plik ściągnięto 3 raz(y) 650,41 KB
Wszystkie moje mapy:
Wysłany: 2026-02-24, 13:35
żadnego filtru nie nakładałem xd to chyba kwestia ustawień hd moda
z napisem hota to wygląda lepiej, ale już nie chciałbym grzebać przy tej grafice, bo i tak już poleciała tamta do wszystkich ogłoszeń na innych stronach. zostawimy ten pomysł na kolejną edycję...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum