Akademia Wojny - Portal Heroes of Might and Magic III

Odpowiedz do tematu
Problem z Czarami
Autor Wiadomość
adam333

Dołączył: 08 Mar 2019
Posty: 5
Wysłany: 2019-03-08, 21:46   Problem z Czarami

Witam! Mam pewien problem, a mianowicie nie moge używać czarów typu przywołanie okrętu, chodzenie po wodzie, lot, itp. po prostu po kliknięciu na czar nic się nie dzieje oprócz tego że wyświetla mi opis czaru. Dodam że mam między innymi magie wody na mistrzowski, inteligencje na mistrzowski i mądrość na mistrzowski. Prosze o helpa :-|
 
Begrezen 
MapMod



Pomógł: 16 razy
Wiek: 6
Dołączył: 15 Mar 2014
Posty: 727
Skąd: Wschód
Wysłany: 2019-03-08, 22:27   

to sie dzieje na kazdej mapie czy tylko na jednej? jaka wersja gry? probowales reinstall?

Odnowione Heroes Chronicles PL
Poradnik MapMakera
Członek Stowarzyszenia Pogromców Map i honorowy mapmaker IV stopnia.
 
adam333

Dołączył: 08 Mar 2019
Posty: 5
Wysłany: 2019-03-08, 22:34   

Mam tak na każdej mapie, wersj gry 3.2, a reinstall nic nie dał.
 
Begrezen 
MapMod



Pomógł: 16 razy
Wiek: 6
Dołączył: 15 Mar 2014
Posty: 727
Skąd: Wschód
Wysłany: 2019-03-09, 10:36   

3.2 ale złota edycja czy zwykły sod? spróbuj hd moda wgrać jak nie masz

Odnowione Heroes Chronicles PL
Poradnik MapMakera
Członek Stowarzyszenia Pogromców Map i honorowy mapmaker IV stopnia.
 
adam333

Dołączył: 08 Mar 2019
Posty: 5
Wysłany: 2019-03-09, 10:39   

Złota edycja, spróbuję wgrać HD moda

[ Dodano: 2019-03-09, 11:18 ]
Wgranie HD moda nic nie dało
 
Begrezen 
MapMod



Pomógł: 16 razy
Wiek: 6
Dołączył: 15 Mar 2014
Posty: 727
Skąd: Wschód
Wysłany: 2019-03-09, 11:35   

mozesz przeslac save z mapy, ale jak mowisz ze dzieje sie tak na kazdej to chyba pozostaje przeczyscic kompa cleanerem, antywirusem, wszystkim czym sie da. pytanie tylko od kiedy ten 'bug' występuje? od początku w tej wersji heroes tak miales czy pojawił się taki problem niedawno?

Odnowione Heroes Chronicles PL
Poradnik MapMakera
Członek Stowarzyszenia Pogromców Map i honorowy mapmaker IV stopnia.
 
adam333

Dołączył: 08 Mar 2019
Posty: 5
Wysłany: 2019-03-09, 11:57   

Ten błąd występuje od początku gry
 
Begrezen 
MapMod



Pomógł: 16 razy
Wiek: 6
Dołączył: 15 Mar 2014
Posty: 727
Skąd: Wschód
Wysłany: 2019-03-09, 12:13   

to gdzie ją kupowałeś, jak była wadliwa od początku? na gog.com trzeba było :-D

Odnowione Heroes Chronicles PL
Poradnik MapMakera
Członek Stowarzyszenia Pogromców Map i honorowy mapmaker IV stopnia.
 
adam333

Dołączył: 08 Mar 2019
Posty: 5
Wysłany: 2019-03-10, 00:13   

Dziękuję za pomoc i poświęcony czas, problem sam się rozwiązał nwm jak :-P ale działa dzięki jeszcze raz.
 
Mikus 



Pomógł: 18 razy
Wiek: 26
Dołączył: 27 Sty 2011
Posty: 2910
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2019-03-11, 07:01   

Coś pierwsze słyszę o takim bugu, pewnie się nie zorientował, że czar został rzucony bo na pierwszy rzut oka nie dają one żadnego efektu.

Czemu władze tego świata robią ze mnie debila
Gówno w prasie, gówno w TV, gówno gównem zasila
 
ToWeRH3

Dołączył: 14 Paź 2018
Posty: 2
Wysłany: 2019-03-15, 19:11   

@Mikus, adam333 miał eksperta m.wody, więc skuteczność przyzwania okrętu wynosi 100%! Także to nie to, że się nie zorientował.
Obstawiam, że na mapie przygody próbował rzucać czary wchodząc w bohatera i otwierając książkę zaklęć :lol: a wtedy każde naciśnięcie na czar pokazuje jego opis :lol: :lol: Czary na mapie przygody rzucamy z menu po prawej stronie! ;-)
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group