Co wy na to?
Jak myślicie, czy inne kraje mogą rzeczywiście porozdzielać internet na sieci krajowe dopuszczające tylko określone treści?
Wg. mnie jest to (niestety) całkiem realne.
Albo to, albo w życie zacznie wchodzić inicjatywa "Czysty internet".
Antypiraci i organizacje typu ZPAV etc. nie rozumieją, że tak naprawdę piractwo potrafi napędzać sprzedać. Wiem, że zaś o tym spamuję, ale MLP jest jednym z lepszych przykładów. Gdyby nie łatwość obejrzenia kuców na yt, to nie miały by one takiej popularności i bronies nie kupowali by zabawek. Swoją drogą Hołdys bardzo psioczył na piractwo i szczerze mówiąc... wątpię, żeby ktoś szukał utworów tego "nawróconego pirata", ale cholera... ja go tak naprawdę wcześniej wcale nie kojarzyłem :mrgreen: Po przesłuchaniu kilku jego utworów rozumiem dlaczego.
Wracając do tematu...
Co o tym sądzicie? Wg. was jest to możliwe? (Krajowe sieci z tylko wybranymi dozwolonymi treściami lub wejście w życie inicjatywy "Czysty internet" ? ) : )
Zapraszam do dyskusji...
Członek Stowarzyszenia Obrońców Map i honorowy mapmaker Brazzers - portalu z niegrzecznymi mapami.
Save oreo!
Myślę, że nie jest to zbyt prawdopodobny scenariusz dla naszego kraju, gdyż żyjemy po tej bardziej demokratycznej stronie globu i raczej wszystko idzie w kierunku liberalizacji, a nie wprowadzania jakichś dziwnych restrykcji i gnębienia obywateli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum