Akademia Wojny - Portal Heroes of Might and Magic III

Trwa konkurs MapMaker AW 2018 - na zgłoszenie mapy pozostało 10 dni
Odpowiedz do tematu
skąd wziąć edytor map?
Autor Wiadomość
Pacinni12 

Dołączył: 23 Paź 2017
Posty: 6
Wysłany: 2018-07-05, 23:43   skąd wziąć edytor map?

Siemanko przychodzę do was z prośbą mianowicie chciałem stworzyc mape ale Plyta z grą i edytorem gdzies mi sie podziala czy jest jakaś opcja pobrania edytora?? Jeśli jest to prosze o link
Z góry dziękuję :-D
Ostatnio zmieniony przez krzemo 2018-07-06, 10:04, w całości zmieniany 1 raz  
 
krzemo



Pomógł: 21 razy
Wiek: 101
Dołączył: 23 Lip 2007
Posty: 1826
Wysłany: 2018-07-06, 10:04   

jak nie masz gry to ją kup, chyba tyle można napisać

What's up, Roc?
 
New Year 
Rinasce piu gloriosa



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 20 Gru 2015
Posty: 582
Skąd: Z krainy ognia
Wysłany: 2018-07-06, 12:22   

http://heroescommunity.co....php3?TID=43775
Można w tym edytorze tworzyć mapy WoG, AB i RoE.

Feniks zawsze zaczyna ale TO ZAWSZE
 
Rakso



Dołączył: 07 Lis 2017
Posty: 11
Wysłany: 2018-07-06, 16:57   

New Year napisał/a:
http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=43775
Można w tym edytorze tworzyć mapy WoG, AB i RoE.

Ten edytor nie działa samodzielnie, potrzebuje gry i na to zwykły edytor WoGa, który można dopiero zaktualizować na ten z tego linka. Nie ma szansy posiadania działającego edytora do gry bez jej plików.
 
New Year 
Rinasce piu gloriosa



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 20 Gru 2015
Posty: 582
Skąd: Z krainy ognia
Wysłany: 2018-07-06, 17:02   

Rakso napisał/a:
Ten edytor nie działa samodzielnie, potrzebuje gry i na to zwykły edytor WoGa, który można dopiero zaktualizować na ten z tego linka. Nie ma szansy posiadania działającego edytora do gry bez jej plików.

???
Przecież on działa samodzielnie. Instrukcja mówi, że trzeba tylko pobrać żeby edytor zadziałał. Nawet sam autor mówi, że nie trzeba mieć zainstalowanego heroes 3.

Feniks zawsze zaczyna ale TO ZAWSZE
 
Rakso



Dołączył: 07 Lis 2017
Posty: 11
Wysłany: 2018-07-06, 17:56   

Mam ten edytor i wcale tak nie jest. Zeby go zainstalować potrzebne było kilka plików wykonawczych z WoGa, więc musiałem uprzednio zainstalować WoGa razem z Erą, żeby dopiero móc go nadpisać nad klasyczny edytor WoGa. Inaczej nie chciał odpalić.
 
New Year 
Rinasce piu gloriosa



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 20 Gru 2015
Posty: 582
Skąd: Z krainy ognia
Wysłany: 2018-07-06, 18:06   

Rakso napisał/a:
Mam ten edytor i wcale tak nie jest. Zeby go zainstalować potrzebne było kilka plików wykonawczych z WoGa, więc musiałem uprzednio zainstalować WoGa razem z Erą, żeby dopiero móc go nadpisać nad klasyczny edytor WoGa. Inaczej nie chciał odpalić.

Mam ten sam edytor i działa normalnie (a nie mam WoGa). Nie trzeba niczego zainstalować. Może pobrałeś edytor bez plików wykonawczych (w paczce są przecież pliki wykonawcze), albo coś innego poszło nie tak.

Feniks zawsze zaczyna ale TO ZAWSZE
 
Rakso



Dołączył: 07 Lis 2017
Posty: 11
Wysłany: 2018-07-06, 22:45   

Właśnie pobrałem i jestem zaskoczony, że działa samodzielnie. Musiałem go pobrać, kiedy jeszcze miał niepełne pliki wykonawcze, co zmusiło mnie do zainstalowania WoGa. Przepraszam za komplikacje, byłem przekonany swojej racji :D
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group