Akademia Wojny - Portal Heroes of Might and Magic III

MapMaker AW 2017 - PODSUMOWANIE
Odpowiedz do tematu
Przesunięty przez: Malekith
2017-07-13, 13:16
Co zrobić, żeby gra była w 100% po polsku.
Autor Wiadomość
Tilogour 



Pomógł: 11 razy
Wiek: 100
Dołączył: 25 Paź 2010
Posty: 953
Wysłany: 2017-05-02, 15:32   Co zrobić, żeby gra była w 100% po polsku.

Mam heroes 3 z oryginału z zainstalowanym WoGiem (wszystko WoGowe jest po polsku), ale pobrałem coś do edytora map i nazwy obiektów są po angielsku.
Co zrobić, żeby nazwy były takie, jak poprzednio?

Członek Stowarzyszenia Obrońców Map i honorowy mapmaker Brazzers - portalu z niegrzecznymi mapami.
Save oreo!
 
Begrezen 
MapMod



Pomógł: 4 razy
Wiek: 5
Dołączył: 15 Mar 2014
Posty: 569
Skąd: Wschód
Wysłany: 2017-05-02, 15:49   

pewnie usunąć te coś, co to zmieniło :-D

http://www.heroes3.eu/forum/viewtopic.php?t=3357 - zapraszam do gry w moje poprawione wersje kampanii:
> Władcy Żywiołów
> Bunt Władców Bestii(prace w toku)
--
https://images84.fotosik.pl/462/4337bfe6d56b17f6.png
 
Tilogour 



Pomógł: 11 razy
Wiek: 100
Dołączył: 25 Paź 2010
Posty: 953
Wysłany: 2017-05-02, 16:28   

...

Za taką pomoc, to ja dziękuję.

Chodzi o jakiś plik odpowiedzialny za nazwy dekoracji i obiektów typu learning stone etc.
Same jednostki są ok.

Członek Stowarzyszenia Obrońców Map i honorowy mapmaker Brazzers - portalu z niegrzecznymi mapami.
Save oreo!
 
Leance 
Mieczyki <3



Pomógł: 42 razy
Wiek: 24
Dołączył: 05 Sie 2009
Posty: 2737
Skąd: Lublin
Wysłany: 2017-05-02, 20:34   

A w ogóle WoG był kiedyś tłumaczony w 100% na polski? Z tego, co wiem, to nie.
W ogóle ostatnia wersja WoG-a to chyba nadal ta z 2007, nie?

 
 
Tilogour 



Pomógł: 11 razy
Wiek: 100
Dołączył: 25 Paź 2010
Posty: 953
Wysłany: 2017-05-20, 13:55   

problem rozwiązany, zainstalowałem patcha pl do edytora map od Altaira. Temat można zamknąć.

Członek Stowarzyszenia Obrońców Map i honorowy mapmaker Brazzers - portalu z niegrzecznymi mapami.
Save oreo!
 
xcomfighter 

Wiek: 32
Dołączył: 15 Cze 2017
Posty: 4
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-07-13, 12:02   

skąd znalazłeś patcha? u mnie po zainstalowaniu nie ma polskiego jezyka do gry
Ostatnio zmieniony przez Malekith 2017-07-13, 13:15, w całości zmieniany 1 raz  
 
Tilogour 



Pomógł: 11 razy
Wiek: 100
Dołączył: 25 Paź 2010
Posty: 953
Wysłany: 2017-08-12, 19:19   

Spolszczenie do WoGa zawsze z AC pobieram (albo zrzucam z płyty, gdyby tamto nie działało, bo mam w razie czego specjalną wersję do zwykłego WoGa), a patcha do patcha do edytora z gildii erm.

Członek Stowarzyszenia Obrońców Map i honorowy mapmaker Brazzers - portalu z niegrzecznymi mapami.
Save oreo!
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group